On assagem?

Els Matossers assagem a Molins de Rei, a la Federació Obrera, un edifici històric i modernista que data de principis del segle XX, aquest edifici va ser construït pels propis veïns de la vila i s'utilitzava com a centre d'esbarjo, sindicat, cooperativa... pels membres de l'entitat de la Federació.

La dictadura franquista va robar aquest edifici que no fou retornat a la vila fins als anys 80, en molt males condicions.

En l'actualitat, l'edifici ha remodelat tot el seu interior i s'ha convertit en un centre cultural, on s'hi generen vàries activitats, com per exemple la nostra, els castells.

Assagem dos cops per setmana un cop començada la temporada, ens podreu trobar en aquestes hores a la sala del Castellòdrom de la Federació Obrera

Horari: Dimecres Divendres
Assaig de canalla de 20h a 21h de 21h a 22:30h
Assaig general de 20h a 21:30h de 21:30h a 23:30h

Façana Federació Obrera

La Federació Obrera es troba al Carrer Jacint Verdaguer num. 48. Els assajos els realitzem a la primera planta de l'edifici a la Sala d'activitats físiques / Castellòdrom, també disposem d'una sala annexa on hi tenim guixetes, vestidor i un racó per la canalla.