Diumenge 4 de Maig
Els Matossers actuem a la Festa de la Cirera de El Papiol

Els Matossers de Molins de Rei van actuar a Papiol, per la fira de la Cirera el passsaat 4 de juny, juntament amb els Castellers de l’Alt Maresme “Els Maduixots”.

Els Matossers de Molins de Rei i van actuar a Papiol, per la fira de la Cirera el passsaat 4 de juny, juntament amb els Castellers de l’Alt Maresme “Els Maduixots”.

L’actuació dels marró argila va començar amb dos pilars de 4 i un 3 de 7 que estrenava acotxadora de la vila de El Papiol. En segona ronda van portar la torre de 6 i en tercera un i 3 de 6 amb agulla que van ser descarregats sense cap mena de problema i comencen a demanar un pis més. Per acabar es van descarregar dos pilars de 4.

Els Castellers de l’Alt Maresme van començar amb dos pilars de 4, un d’ells aixecat per sota. En primera i segona ronda van fer intents desmuntat del 3 de 7 que no van poder culminar per indecisió de la canalla. En tercera ronda van descarregar el 3 de 6 amb l’agulla i en les ronddes de repetició van descarregar la torre de 6 i eel pilar de 5. Van finalitzar amb dos pilars de 4.

La propera actuació serà a Cerdanyola el dia 18, després de celebrar el sopar del XXV Colla el dia 18 de juny.

papiol papiol