Els Matossers celebren el seu XVè Aniversari amb la millor actuació de la temporada

Els Matossers de Molins de Rei van actuar aquest dissabte a la Vila a la Plaça del Pati del Palau i van culminar la millor actuació de la temporada en la Diada del XVè Aniversari de la Colla. Van actuar amb els seus padrins, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Cornellà.

15è Aniversari
15è Aniversari

La festa va començar amb un Cercavila pels carrers del poble, fent una parada obligatòria a la Plaça de l’Església, on van acomiadar a un matosser molt estimat: el Mossen de la Vila, Xavier Aymerich, que es trasllada a Vilafranca. Van fer un pilar de 4 i li van entregar un record que de ben segur portarà sempre al cor. S’ha de recordar que gràcies a ell, els Matossers sempre han tingut un lloc on actuar per si plovia i sovint ens donava un cop de mà en els castells, fent pinya amb la camisa matossera.

Els marró argila van començar amb dos pilars de 4 i el 4 de 7 en primera ronda, tot descarregat. En segona ronda es va dur a terme un 3 de 7 descarregat sense problema. La ronda final van descarregar un 5 de 6 amb agulla, convertint-se així en la segona colla que n’ha descarregat més, en concret 3. Va ser el 27è castell d’aquesta mida que es descarrega en tota la història castellera. L’actuació va finalitzar amb un Pilar de 5 i dos pilars de 4 descarregats.

Els Castellers de la Vila de Gràcia, van començar amb dos pilars de 4 i un 3 de 8 que van descarregar sense problema. Un 4 de 8 en segona i per acabar la torre de 7 que també van descarregar. Van finalitzar amb un pilar de 5.

Els Castellers de Cornellà han portat a plaça un pilar de 4 i un 5 de 6 descarregat en primera ronda, en segona van descarregar el 4 de 7 i un 3 de 7 en tercera . Han finalitzat amb un pilar de 5 descarregat.

Després de l’actuació l’Equip de Gralles i Timbals de la Colla van amenitzar amb el Bequetero per celebrar els 15 anys de la Colla.

Seguidament es va convidar a tots els castellers i castelleres a un pica pica i festa, rauxa i diversió amb en Jaume Barri.

La propera actuació dels Molinencs és el proper dissabte 15 de juliol a Súria, serà la darrera actuació del primer tram de la temporada.

15è Aniversari
15è Aniversari