Els Matossers tornen als castells de 7!

Els Matossers de Molins de Rei van actuar diumenge 17 a Valldoreix i diumenge 24 a Vallirana.
A Valldoreix els marró argila van començar amb un pilar de 4 descarregat seguit d’un 3 de 7 també finalitzat. En segona ronda es va dur a terme el 4 de 7 descarregat sense problema. El 5 de 6 va tancar la tercera ronda. L’actuació va finalitzar amb un Pilar de 5.

4d7

Els Castellers de Sant Cugat, van començar amb tres pilars de 4, un 4 de 8 descarregat en primera ronda. Un 2 de 8 amb folre descarregat en segona i per acabar un 3 de 8 també descarregat. Van finalitzar amb dos pilars de 5.

Els Xics de Granollers han portat a plaça un pilar de 4 i un 3 de 7 descarregat en primera ronda, en segona van descarregar el 4 de 7 i el 5 de 6 en tercera . Han finalitzat amb un pilar de 5 descarregat.

L’actuació a Vallirana va començar per part dels molinenc amb un pilar de 4 descarregat i un 3 de 7 també descarregat en primera ronda. En segona van portar a terme el 4 de 6 amb agulla, prova prèvia al castell de 7 amb agulla, que volen portar a plaça aquest dissabte per Festa Major. Un intent desmuntat de 4 de 6 que es va repetir i van descarregar va tancar la tercera ronda. L’actuació marró argila va finalitzar amb un ja molt consolidat pilar de 5.

Els Laietans de Gramenet van iniciar l’actuació amb un pilar de 4 i un 3 de 6 descarregats. En segona ronda van portar un 4 de 6 amb l’agulla que va quedar en intent desmuntat, el van tornar a repetir, però el resultat va ser el mateix. En tercera ronda van descarregar el 4 de 6 amb l’agulla i un pilar de 4 va finalitzar la seva actuació.

Pilar de 5

Per la seva banda els Castellers de Les Roquetes van començar amb un pilar i un 3 de 6 descarregat en primera ronda. Un 3 de 6 amb l’agulla també descarregat i en tercera ronda va quedar en intent desmuntat la torre de 6. Van finalitzar amb un pilar de 4 descarregat.

+
3d7

La propera actuació dels marró argila, es aquest dissabte 30 de setembre a la Plaça de l’Església a les 17:30. És una de les fites més important per la Colla així que Molinencs i Molinenques i gent dels pobles del voltant, tothom està convidat a fer pinya amb els Matossers!