Discurs del 15è Aniversari

Dissabte 9 de juliol, els Matossers vem celebrar els 15 anys d'història, us oferim el discurs que va inaugurar la diada castellera.

Pinya Matossera Any: 2002

Bona tarda a tothom !!!

En nom de totes i tots els Matossers de Molins de Rei, m’ha tocat dir unes breus paraules per celebrar aquests 15 anys de la nostre Colla. I sincerament ara crec que formo part d’una colla castellera, perquè resumir breument 15 anys ja de per si es un repte. I fer-ho més enllà de les tòpiques paraules: Força, equilibri valor i seny, ja és un repte de gama alta

Haig de dir que avui he fet de tècnica, això vol dir que m’he assegut a un racó amb paper i llapis per escalfar-me el cap i rumiar quines paraules havien de ser la pinya, el tronc i definir el pom de dalt. (segur que alguna paraula no queda contenta, però què hi farem...)

A la pinya i aniran les paraules d’agraïment a les institucions, patrocinadors i colles que van apadrinar-nos, no sense molts dubtes, per iniciar aquest camí.

Al tronc les d’agraïment a tothom que de marró argila ha fet possible arribar fins avui.

Al pom de dalt les paraules mes tendres i de més valor.

5 de 6 Any: 2004

Per tant escolteu bé perquè hi haurà sols una petita part de tot el que es pot dir per expressar el que es sent al ser Matosser.

Escoltareu paraules com: compromís, alegria, treball, entrega, lluita, esforç, suor, llàgrimes, abraçades, i moltes més que conformen una relació.

Però per sobre de tot escoltareu la paraula GRÀCIES !!!

Pinya Any: 2008

GRÀCIES a l’ajuntament de Molins de Rei per donar-nos suport i ajudar-nos fins avui.

GRÀCIES a patrocinadors que tant ens han ajudat a arribar tant lluny.

GRÀCIES a les colles que ens van apadrinar a la sortida d’aquesta aventura, de ja fa 15 anys, les que avui ens acompanyen: CASTELLERS DE CORNELLA i CASTELLERS DE VILA DE GRÀCIA, i a la colla XICS DE GRANOLLERS que avui no han pogut ser aquí.

Ara que ja tenim la pinya i abans de que les gralles i tabals toquin, deixeu-me dir que pel tronc i el pom he guardat el que es sent al ser MATOSSERS, ja que sempre va per davant alguna cosa més.

9è Aniversari: 2011

Alguna cosa que ens corra per les venes directe al cor i es transforma en SENTIMENTS, i els sentiment no entenen de formalismes i de ser políticament correctes. Els sentiments sols entenen d’amor i entrega.

Per tant i amb el vostre permís donaré les gràcies a totes i tots aquells que van creure en el projecte MATOSSERS de Molins de Rei ajudant a iniciar-lo i continuar-lo.

3 de 7 amb agulla Any: 2015

GRÀCIES a totes i tots el que han sigut i sempre seran marró argila (per cert torneu aviat que ens feu molta falta pels propers d7 i d8, també per calçotades i altres festes).

GRÀCIES, i en aquest cas les GRÀCIES MES ESPECIALS I SINCERES, a totes i tots els que en diferents moments han fet un pas més i valent al front en portar i gestionar la COLLA.

GRÀCIES a presidentes i presidents de Colla, secretaries i grups de treball, GRÀCIES !!!

GRÀCIES a Caps de Colla, de pinya i de canalla, GRÀCIES !!!

GRÀCIES a la paradeta, GRÀCIES !!!

I en definitiva, gracies a tothom que ha sigut i és Matosser de Molins de Rei en aquests 15 anys.

Per acabar sols fer una crida i un avís a la població en general que en cara no és marró argila: vigileu perquè ser Matossers és una experiència que enganxa, una forma de compartir trossos de vida que un cop l’has provat et farà ser per sempre més MATOSSER !!!

GRÀCIES a tothom per acompanyar-nos avui.

GRÀCIES a tothom per haver fet possible 15 anys de MATOSSERS DE MOINS DE REI !!!

5 de 7 Any: 2016