Els Matossers celebren el seu 16è aniversari amb nous castells

Els Matossers de Molins de Rei van celebrar el seu setzè aniversari amb una actuació a la molinenca Plaça de la Creu, escenari que fou testimoni dels primers castells de la colla i a on feia molts anys que no actuaven.

16è Aniversari
16è Aniversari

Acompanyats pels Castellers de Cornellà, els marró argila van rubricar la millor actuació del que porten de temporada descarregant un 3 de 7, un 4 de 7 i un 5 de 6, aquests dos últims inèdits a plaça aquest 2018. Cal destacar també que els tant en els dos pilars de 4 d’inici com els dos de comiat (també de 4 pisos), les enxanetes matosseres van desplegar una pancarta en contra la violència masclista, tenint un record per totes les víctimes d’aquesta xacra, en especial per la dona recentment assaltada a Molins de Rei, a la sortida d’una discoteca.

Per la seva part, els Castellers de Cornellà van descarregar els mateixos castells que els Matossers, 3 de 7, 4 de 7 i 5 de 6. El 4 de 7 fou descarregat en ronda de repetició, ja que en segona ronda, els liles van fer un intent desmuntat de 4 de 7 amb l’agulla. Per iniciar l’actuació van descarregar un pilar de 4 i van acomiadar-se amb un pilar de 5, també descarregat.

L’equip Tècnic es va mostrar molt satisfet del resultat de la jornada, per haver portat dos castells de 7 a plaça, un d’ells per primer cop aquest any, i pel 5 de 6 que demana ‘un pis més’. I tots ells amb moltes estrenes al tronc i al pom de dalt.

Els Castellers de Cornellà han portat a plaça un pilar de 4 i un 5 de 6 descarregat en primera ronda, en segona van descarregar el 4 de 7 i un 3 de 7 en tercera . Han finalitzat amb un pilar de 5 descarregat.

Aquesta setmana, els Matossers col·laboraran un any més amb la Creu Roja participant en el ‘Refresc Solidari’ amb un taller casteller. La següent setmana, els esperen dues actuacions que tancaran la primera part de la temporada abans d’anar de vacances: el dissabte dia 14 de juliol a l’Hospitalet de Llobregat i el diumenge 15 de juliol a Corbera de Llobregat, en motiu de la seva Festa Major.