Els Matossers celebren la Festa Major de Molins de Rei!

Els Matossers de Molins de Rei van actuar dissabte 30 a Molins de Rei i diumenge 8 a Corbera.

Corbera

A Molins els marró argila havien d’actuar el dia 1 d’octubre, però degut als esdeveniments ocorreguts i el moment transcendental que viu el País es va decidir avançar la Diada. Degut a causes meteorològiques es va haver de canviar el lloc de l’actuació i es va endarrerir el seu inici, fins que va parar de ploure. Van començar directament amb un 3 de 7 descarregat. En segona ronda es va dur a terme el 4 de 7 també descarregat. En tercera ronda els molinencs portaven el 4 de 7 amb l’agulla, però va quedar en intent en caure el pilar. En ronda de repetició es va descarregar la torre de 6. L’actuació va finalitzar amb 4 pilars de 4.

Els Castellers de Terrassa, van començar un 3 de 7 en primera ronda. Un 4 de 7 amb l’agulla descarregat en segona i per acabar un 4 de 7 també descarregat. Van finalitzar amb un pilar de 5.

La Colla Jove Castellers de Sitges van portar a plaça un 3 de 7 descarregat en primera ronda, en segona van descarregar el 2 de 6 i un intent desmuntat del 5 de 6, que van descarregar després en tercera. Han finalitzat amb un pilar de 4 descarregat i un altre que va quedar en intent.

L’actuació a Corbera els va dur per una invitació de la Societat Coral Diadema de Corbera que commemorava el seus 100 anys. Va començar per part dels molinencs amb un pilar de 4 descarregat i un 3 de 6 també descarregat en primera ronda. En segona van portar a terme el 2 de 6, també descarregat.. L’actuació marró argila va finalitzar amb pilar de 4.

intent de 4d7a

Els Castellers d’Esplugues van iniciar l’actuació amb un intent desmuntat de pilar de 4 i un 3 de 6 descarregat en primera ronda. Un pilar de 4 va finalitzar la seva actuació.

Grallers Matossers

La propera actuació dels marró argila, es aquest diumenge 15 d’octubre a la Plaça de Sant Ildefons a les 12:00.