Bases de la rifa “Romantic Weekend”

Rifa Calasanz
Fira de la Candelera
  1. La Colla Castellera Matossers de Molins de Rei organitza una rifa per obtenir recursos per afrontar amb garanties castelleres un desplaçament especial per fer castells.
  2. S’editaran un màxim de 10.000 (deu mil) butlletes.
  3. El preu de cada butlleta serà de 2€
  4. El sorteig es farà el dia 1 de juliol, en directe, dintre del programa de Matossers a Radio Molins de Rei “Mirant al cel”. Al sorteig es garantirà que el número premiat hagi estat venut i que tots els números tenen les mateixes possibilitats de ser escollits. El sorteig es transmetrà, a més de al propi programa, en directe a xarxes socials. El número guanyador quedarà publicat a la web www.matossers.cat
  5. La persona dipositaria de la butlleta premiada pot reclamar el premi fins el dia 7 d’octubre (inclòs) a la Colla Castellera Matossers de Molins de Rei mitjançant correu electrònic a matossers@matossers.cat o trucant al número 669 84 08 67 i haurà d’acreditar aquesta condició amb la presentació de la butlleta.
  6. La persona dipositària de la butlleta premiada té dret a gaudir d’un “Romantic Weekend” al Restaurant-Hotel Calasanz de l’Avinguda de Barcelona, 36-38 de Molins de Rei. El premi inclou sopar per a 2 persones i pernoctació, aquella mateixa nit, en una habitació doble. El premi es gentilesa del mateix Restaurant-Hotel Calasanz de l’Avinguda de Barcelona, 36-38 de Molins de Rei. Per gaudir-ne caldrà fer reserva prèvia directament a l’hotel i assegurar així la disponibilitat el cap de setmana triat. En cas de renunciar al premi, no hi haurà cap compensació econòmica a canvi.
  7. El premi caducarà un any després del sorteig.