La calçotada matossera dona el tret de sortida a la temporada 2018

Calçotada Matossera

El passat dissabte 17 de març, els matossers i matosseres vam inaugurar la temporada de la millor manera possible: amb una gran calçotada! A les 9.30h, els més matiners i matineres es van reunir al Local Matosser per preparar-ho tot per a la jornada.

Calçotada Matossera

Així, un grup de valents i valentes es van dirigir a la pista de la Federació Obrera i van començar a preparar el foc, els calçots, les verdures i la carn. Al llarg del matí, la resta de la colla va anar apareixent i entre tots vam parar les taules, vam preparar els begudes i el pica-pica i vam passar una bona estona.

En un primer moment semblava que el temps ens acompanyaria; la temperatura era agradable i feia sol. A mesura que s’apropava l’hora de dinar, van aparèixer núvols i va començar a fer vent, així que entre tota la colla vam anar per feina i vam traslladar el campament dins el nostre Local.

Finalment, i ja sense poder apartar la vista dels suculents calçots, les verdures i la carn, vam poder dinar sense por de mullar-nos a causa de la pluja. Un cop vam acabar, satisfets i amb la panxa ben plena, vam començar el primer bingo matosser, una novetat que va tenir una acollida molt bona entre els matossers i les matosseres.

Calçotada Matossera

Calçotada Matossera

Quan es va acabar, les guanyadores del bingo van poder recollir els seus premis, cosa que va marcar el punt i final a una jornada distreta, divertida i amena, que ens va unir una mica més com a colla i que va donar el tret de sortida a una temporada prometedora!

Laura Alcoverro