Els Matossers canvien la cúpula del seu equip tècnic

Els Matossers de Molins de Rei van celebrar el passat 11 de maig una Assemblea Extraordinària a fi de votar una candidatura per a renovar els principals responsables de l’equip tècnic

David Martínez

Cal dir que la Tècnica Matossera havia estat triada en una Assemblea en el mes de febrer i estava encapçalada pels veterans Albert Rovira, Antonio Palomo i Oriol Català, que havien pres les regnes de la gestió tècnica davant la no compareixença de cap candidatura en ferm a fer-ho. Aquest equip estava condicionat a seguir conduint els assajos i actuacions de Matossers mentre no es presentés una altra Tècnica.

En aquest context, la passada setmana es va presentar una nova candidatura per encapçalar la Tècnica, amb tres caps visibles: David Martínez i Javi Dueñas com a Caps de Colla i Juan Luis Cobos com a Sotscap de Colla. Cal recordar que David Martínez i Javi Dueñas ja han estat Caps de Colla en anteriors temporades. Aquesta proposta va ser plantejada a priori al equip tècnic vigent, que hi va donar el vistiplau abans de dur-la a l’Assemblea.

David Martínez

A l’Assemblea Extraordinària es va presentar la candidatura — que es completarà amb noves incorporacions i amb membres de l'actual Tècnica— i va ser aprovada amb l’àmplia majoria dels vots. Els nous Caps de Colla i Sotcap van tenir paraules d’agraïment per l’equip sortint, per la feina feta en aquestes primeres actuacions de la temporada i van fixar com objectius recuperar el més aviat millor els castells de 7 pisos i estrenar algun castell inèdit com el 3 de 6 aixecat per sota.

Juan Luis Cobos

Els Matossers ja han participat en 4 actuacions des de l’inici de temporada i han portat a plaça castells de la gamma bàsica i superior de 6 pisos, amb noves incorporacions a tronc i al pom de dalt (nous dosos, enxaneta i acotxadors) i ja ha descarregat el seu primer pilar de 5 a la Diada del Bateig Xerric a Olot (5 de maig).