Els Matossers actuem a la Diada de la Colla dels Castellers de Cerdanyola

La colla molinenca van actuar aquest diumenge a Cerdanyola i malgrat un sol de justícia, van fer una actuació èpica.

Els marró argila van començar amb dos pilars de 4 i un 3 de 7 descarregats sense cap mena de problema. En segona ronda es va dur a terme un intent desmuntat de 4 de 7, que en el següent intent va ser descarregat d’una manera èpica i formidable, on va quedar clar que entre totes i tots es poden fer coses molt grans, la pinya i el tronc van treballar per aguantar fins el final un castell que s’esfondrava. Per finalitzar un 5 de 6 descarregats sense cap dificultat. L’actuació es va tancar amb dos pilars de 4 un d’ells descarregat i l’altre que no es va carregar per indecisió de la canalla, culminant així la millor actuació, de moment, de la temporada.

4 de 7 a Cerdanyola

Els Castellers de Cerdanyola, van començar amb un pilar de 4 i el 3 de 7en primera ronda, un 3 de 7 amb agulla descarregat en segona i per acabar un 4 de 7 també descarregat. Van finalitzar amb un pilar de 5 i un pilar de 4 descarregats.

Els Castellers de l’Adroc han portat a plaça un pilar de 4 i un 3 de 6 carregat en primera ronda i dos intents desmuntats de 4 de 6 en tercera. Han finalitzat amb un pilar de 4 descarregat.

La propera actuació dels Matossers, és el proper dia 2 de juliol a Gavà en motiu de la Diada de Sant Pere.