Traca final de temporada, millor actuació de la història

El diumenge 12 els Matossers van actuar a Molins de Rei en motiu de la seva Diada, que es va saldar com la millor actuació de la història Matossera, ajuntant el 3 de 7, el 5 de 7, el 3 de 7 amb l'agulla i el Pilar de 5. Enguany no hi va haver vigílies en dissabte, ja que hi havia la manifestació a Barcelona i es va decidir emplaçar-ho tot a diumenge.

5d7

Aquest cop el nostre Pilaner Kinder sorpresa, va ser en Dani Andreu del Gueopic. Es van aixecar 5 pilars de 4 per fer-li entrega del mocador, la faixa i la Camisa de Matossers. Va finalitzar fent un pilar de 4 en posició de segon, a sobre del baix, que va estar molt estable i molt ben executat. Després en Dani va participar a totes les pinyes de la Diada Històrica matossera.

Pilar Kinder, Dani Andreu

Els marró argila van descarregar dos pilars d’inici on les enxanetes van ensenyar un mocador del Gueopic i una banderola a favor de la democràcia. En primera ronda i per treure els nervis es va descarregar un 3 de 7 que els molinencs tenen totalment consolidat. En segona ronda, va arribar el primer castell gros que descarregarien, un 5 de 7 que va ser molt treballat als assaigs i la recompensa va venir a plaça, descarregant-lo, no sense una mica de nervis. És el segon cop a la història matossera que es descarrega aquest castell. En tercera ronda es va descarregar el 3 de 7 amb agulla (un pilar pel mig). Feia dos anys que els molinencs no el descarregaven. Totes les emocions de la temporada, els esforços i els sacrificis es van veure recompensats i va ser molt celebrat. Finalment es va acabar amb un pilar de 5 i dos pilars finals de 4.

Aquesta actuació és la millor de la Història de la colla molinenca, van aconseguir sobrepassar els 1.000. Va ser la darrera actuació de la temporada i ara toca descansar, continuaran amb els assaigs els divendres i al gener l’Escola de Castells. Tots i totes les molinenques esteu convidats a anar-hi i preparar un 2018 ple d’emocions i de castells que els portaran al més alt de tot!

Els Castellers de Castelldefels, van portar en primera ronda dos pilars de 4 i un 4 de 7 descarregat, 3 de 7 en segona, i la torre de 6 en tercera. Van finalitzar amb dos pilars de 4. Tot descarregat.

La Colla Jove de l’Hospitalet han portat a plaça un pilar de 4 i 3 de 6 en primera ronda, 4 de 6 en segona i 3 de 6 amb agulla en tercera, tot descarregat. Han finalitzat amb un pilar de 4.

Pel que fa als Xerrics d’Olot van començar amb un pilar de 4 i el 3 de 6 amb agulla en primera ronda, la torre de 6 (2 de 6) en segona i un 3 de 6 en tercera. Van finalitzar amb un pilar de 4. Tot descarregat.

Des de Matossers volen agrair a les Colles convidades la col•laboració en pinyes! També agrair al Dani Andreu que ens ajudés a fer aquesta Diada un dia inoblidable. Agrair també a tots els molinencs i molinenques i gent dels pobles del voltant l’escalf a Plaça. I us desitgen a tots i totes unes molt bones festes de Nadal!

Foto de grup