Els Matossers recuperen el Pilar de 5 a Gavà

Els Matossers de Molins de Rei van actuar aquest diumenge Gavà juntament amb els Castellers de Sant Adrià i els Castellers de Gavà.

Els marró argila van començar amb dos pilars de 4 descarregats i dos intents desmuntats de 3 de 7. En segona ronda es va dur a terme la torre de 6 descarregada sense problema. El 4 de 6 va tancar la tercera ronda. L’actuació va finalitzar amb un Pilar de 5 un pilar de 4 descarregats.

Festa Major de Sant Pere

Els molinencs recuperen així el Pilar de 5 i encaren la Diada del XVè Aniversari amb la moral ben amunt.

Els Castellers de Gavà, van començar amb un pilar de 4, un intent desmuntat del 3 de 6 que van descarregar en la ronda de repetició. Un 4 de 6 amb agulla descarregat en segona i per acabar un 3 de 6 amb agulla també descarregat. Van finalitzar amb dos pilars de 4.

Els Castellers de Sant Adrià han portat a plaça un pilar de 4 i un 3 de 6 descarregat en primera ronda, en segona van descarregar el 3 de 6 amb l’agulla i la torre de 6 en tercera . Han finalitzat amb un pilar de 5 descarregat.

La propera actuació dels Matossers, és el proper dia 8 de juliol a Molins de Rei al Pati del Palau a les 18:30 per celebrar el XVè Aniversari. A les 17:30 sortiran del Local Matosser (Passeig de la Pau) en Cercavila pels carrers del poble fins arribar a plaça. Des de la Colla es convida a tots els molinencs i molinenques a celebrar l’Aniversari tots junts.