Els Matossers de Molins de Rei renoven la seva junta directiva

Yolanda Fernández torna a la presidència, mentre que el veterà Albert Rovira en serà el cap de colla.

Els Matossers de Molins de Rei van celebrar el passat 16 de febrer una Assemblea Extraordinària a la Federació Obrera amb un únic punt a l’ordre del dia: la renovació total de la seva junta directiva. Cal recordar que la anterior junta directiva, encapçalada per Jordi Claret com a president, i David Martínez i Cristian Barroso com a caps de colla, va dimitir en ple al final de la temporada 2017.

La majoria dels Matossers reunits en l’Assemblea van votar a favor de la candidatura presentada, encapçalada per la Yolanda Fernández, que ja va ser presidenta de la colla entre els anys 2014 i 2016. Completen l’equip administratiu de la nova junta l’Ainoa Jiménez, que serà vicepresidenta i Relacions Públiques, en Juan Martínez, tresorer, la Laia Banús, secretària, i els vocals José Luis Anadón, Salva Prat, Lorena Martínez, Mariàngels Galindo, Tomás Galván, Tere Reñé, Teresa Casanovas, Sara Herencia i Patri Masegosa.

Pel que fa a l’equip tècnic, també es renova amb l’Albert Rovira com a nou cap de colla, la Marta Esteve, cap de Canalla, Antonio Palomo, cap de Troncs i Oriol Català com a cap de Pinyes. Completen la Tècnica l’Adrià Quiñones, Júlia Aregall, Ana Colom, Aina Carbonell i Octavi Rojas.

Els principals objectius d’aquesta nova junta passen per potenciar la difusió i captació de nous membres, sobretot a la mateixa vila de Molins de Rei, dinamitzar socialment la colla i afavorir la comunicació, tant l’externa com la interna.

4d7

Pel que fa als objectius castellers, el nou equip tècnic potenciarà l’assaig de les pinyes de cara a portar a plaça més castells de la gamma superior del 7.

Durant aquestes setmanes s’està realitzant l’Escola de Castells cada divendres a partir de les 20h al Castellòdrom de la Federació obrera de Molins de Rei. Els assajos oficials començaran el dia 2 de març, a la mateixa hora i ubicació que l’Escola de Castells.

La primera actuació dels marró argila serà el dia 14 d’abril a Cornellà, en motiu de la Diada de Primavera dels Castellers de Cornellà, coincidint amb els Castellers de Cerdanyola.

Fotografia: D’esquerra a dreta: Yolanda Fernández, nova presidenta; Albert Rovira, nou cap de colla; i Ainoa Jiménez, nova vicepresidenta i RRPP de Matossers