Els Matossers renoven la cúpula del seu equip tècnic

Nova junta 2019

Els Matossers de Molins de Rei van celebrar el passat 11 de gener l’Assemblea General anual de la colla. La reunió va servir per valorar la passada temporada 2018, tant social, administrativa com castellerament i per renovar parcialment el seu equip tècnic.

Així, els tres caps visibles que encapçalaven la Tècnica marró argila —els Caps de Colla David Martínez i Javi Dueñas i el Sotscap Juan Luis Cobos—, han donat pas a un nou Cap de Colla, l’Octavi Rojas. Dueñas i Cobos no seguiran en l’equip tècnic. No així David Martínez, que es queda a la Tècnica com a Cap de Troncs. Els Caps de Colla sortints van valorar com "positiva però no brillant" la temporada 2018, en incorporar moltes peces noves al tronc dels castells de 7 però sense assolir tots els objectius marcats, principalment per manca de camises a plaça.

El nou Cap de Colla, l’Octavi Rojas, porta diverses temporades com integrant de l’equip de Pinyes de Matossers. La Tècnica per la temporada 2019 es completa amb Júlia Aregall i David Martínez a Troncs; Adrià Quiñones, Fèlix Furés i Miquel Martínez a Pinyes; i Aina Carbonell, Paula Breslau Fernández i Alicia Muñoz a Canalla. Cal dir que aquesta Tècnica conforma un dels equips més joves de la història de Matossers, amb edats compreses entre els 30 i els 16 anys.

Rojas va explicar que el nou equip Tècnic té com a objectius principals donar més valor a la pinya, tecnificar noves peces i troncs i recuperar el més aviat possible els castells de 7 a plaça.

Els Matossers reapareixeran a la Fira de la Candelera de Molins de Rei, amb el tradicional assaig públic davant del seu estand al recinte firal d’Entitats el proper dia 2 de febrer. La temporada castellera no començarà fins el proper mes d’abril.